14/02 Speeddating Stupid Cupid SmartDrink Gent

Ready to meet? Kom dan op 31/10 naar de after-work drink exclusief voor singles!

Het werd nog eens tijd voor een stevige SmartDrink. Voor deze After work drink verwachten we jullie in de trendy loungebar De Zoo in Gent.

Uiteraard voorzien we ook deze keer wat borrelhapjes en een ijsbreker waarmee je gemakkelijk een gesprek kan aanknopen met de singles van je keuze. De dames krijgen een slotje en de heren een sleuteltje. Sommige sleutel/slot combinaties zullen openen, anderen niet, dus zit er maar 1 ding op. Zoveel mogelijk slotjes proberen loont want wanneer en slot op een sleutel past mag je een Win For Life komen halen!

Het wordt in ieder geval een bruisende after-work drink! Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang om in te schrijven, want de beschikbaarheid is beperkt!

Praktische info
Place-to-be
Café De Zoo
Oudburg 2
9000 Gent

Timing
Entrance open from 19:00
Doors open until 01:00 am

Who's invited?

Deze after-work drink is voor singles only die zich vooraf inschrijven via de SmartVibes website!

Dresscode
Kraagje voor de heren verplicht. Elegant voor de dames. Met T-shirt en/of sportschoenen zal je hier geen harten veroveren.

Tickets
Voor dit event moet je vooraf inschrijven via de SmartVibes website. De plaatsen zijn beperkt en enkel voor singles die vooraf geregistreerd hebben, zullen de deuren opengaan. We versteuren geen tickets maar schrijven je naam op onze guest list.

Prijs
Inkom: 12 euro. Dit omvat toegang en wat fingerfood.

woensdag 14 februari 2024
19:00


Good to know...

Prijs: 
14 €
SmartDrink Gent
Speeddate

Van 

18

 tot 

69

 jaar

Bijna volzet
Bijna volzet