Wie zijn wij

We zijn ervan overtuigd dat speeddaten de ideale manier is om andere singles te leren kennen.
Beu om uren achter jouw PC te chatten om achteraf op een eerste date (als die er al komt) te concluderen dat de virtuele klik niet hetzelfde is als de échte klik? Ben je het beu om steeds met dezelfde groep vrienden af te spreken waaronder de meesten een partner hebben en aan het settelen zijn? Nood aan nieuwe contacten?
Shrijf je dan snel in op één van onze CityDate speeddating events! Voor 21 euro krijg je gegarandeerd een toffe avond en binnen de 6 minuten voel je meteen of het klikt of niet. 
Eens het event gedaan is blijven de singles nog lang napraten om hun ervaringen uit te wisselen. Top!!  Mensen samen brengen, daar doen we het voor! Dus schrijf je snel in, je hebt niets te verliezen;)

Ook wij leerden elkaar immers kennen op een speeddating event, met een hechte vriendschap en CityDate als resultaat. Door de positieve ervaring schreven wij ons opnieuw voor een speeddating event in, waar Sien uiteindelijk haar huidige partner heeft leren kennen.

Wat doen wij?

CityDate speeddating events organiseert speeddating events voor mannen en vrouwen. Wij zijn een vennootschap die in België speeddates organiseert in Antwerpen, Gent, Leuven. In een beperkte tijdspanne kunnen jullie nieuwe contacten leggen in een sfeervolle omgeving. Onze speeddate events verlopen op een ongedwongen manier, zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.  Bovendien vinden onze speeddating events plaats in gezellige restaurants en bars die centraal gelegen zijn. We streven ernaar elke deelnemer een aangename avond te bezorgen!